WBO Nog geen winterbanden onder je wagen? Het is nog niet te laat. De winter moet nog beginnen! Bestel voortaan je allu velgen online. Klik hier Ontdek hier de voordelen van vierseizoensbanden. De oplossing voor de kleinere stadswagen. Maak je afspraak online! Makkelijk en snel! Weet je graag wat het kost? Vraag je offerte online aan.
Onderhoud en Herstellingen
Bij WBO Carcenter zorgen we graag voor alle aspecten van het onderhoud van uw wagen. Ook voor herstellingen kunt u op ons rekenen.
Batterijen

WBO Carcenter heeft een grote voorraad batterijen, voor ieder type voertuig. Wij bieden u een optimale prijs / kwaliteit en steeds 2 jaar waarborg.

Remblokken en remschijven

WBO Carcenter zorgt voor nazicht en indien nodig vervanging.

Schokdempers

WBO Carcenter zorgt voor nazicht en indien nodig vervanging.

Uitlaten

WBO Carcenter zorgt voor nazicht en indien nodig vervanging.

Airco

De aircoinstallatie van een wagen vergt wel degelijk onderhoud. Een goed onderhouden aircoinstallatie bespaart geld, is goed voor de gezondheid en verhoogt de veiligheid. WBO Carcenter werkt nauw samen met de aircospecialist HELLA zodat we onze klanten op een professionele manier kunnen helpen met het onderhouden en herstellen van hun aircoinstallatie

Cardoen

WBO Carcenter is een erkend servicecenter van CARDOEN. Dus als je bij CARDOEN een nieuwe of jonge occasie hebt gekocht, kan je bij WBO terecht voor alle onderhoud en herstellingen.
Onze samenwerking met CARDOEN gaat zelfs nog iets verder. Wanneer je de intentie hebt een wagen te kopen bij CARDOEN, kom dan eerst even bij ons langs en wij geven je de nodige documenten mee om af te geven bij CARDOEN. Bij aankoop van een nieuwe wagen krijg je dan 5 jaar garantie ipv 3 jaar. Bij aankoop van een jonge occasie krijg je 3 jaar ipv 1 jaar garantie.