WBO Carcenter zoekt versterking.

Het WBO team heeft het druk en zoekt versterking.

Wat zoeken wij?

Een jonge kracht die de stiel wil leren als polyvalent mecanicien personenwagens of bandenmonteur en dit op de werkvloer. zeer geïnteresseerd in automechanica en de autobandenwereld.

Wat kunnen wij bieden?

Een vast contract als leerjongen in een dynamisch maar familiaal bedrijf, waar je alle kansen krijgt om alles wat bij het beroep van polyvalent mecanicien of bandenmonteur komt zien al werkend te leren.

Wat is leertijd?

De leertijd, ook wel leercontract genoemd, is de ideale voorbereiding op een professionele loopbaan als werknemer of als ondernemer. Met beide voeten in de praktijk proef je van het echte beroepsleven.

Jongeren tussen 15 en 25 kunnen via de Leertijd hun diploma voor het secundair onderwijs halen, terwijl ze al volop ervaring opdoen bij een leerbedrijf. Je gaat één dag per week naar de les, de andere vier ben je aan het werk. Je krijgt maandelijks een vergoeding voor je inspanningen en behoudt de kinderbijslag.

Ga gerust even een kijkje nemen op de website van Syntra

Geïnteresseerd in deze kans? Neem gerust contact op met Alain Sleebus op het nummer  03 886 78 71 of kom gewoon eens langs. Dan zie je direct in welke leuke werksfeer je kan terechtkomen.